cpt. Cook
 

Acquacotta
(Polévka s hříbky a rajčaty)

Argentina   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Argentinská nudlová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, 1/2 lžíce zelené petrželky, 15 dkg vlasových nudlí, 1/2 l vývaru, 15 dkg parmezánu nebo čedaru, sůl, mletý pepř,  špetka chilli, 1/2 kg rajčat
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle osmahneme do sklovita drobně nakrájenou cibuli, přidáme usekanou petrželku, nudle a vše lehce osmahneme do zlatova. Pak vložíme oloupaná drobně pokrájená rajčata a povaříme asi 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až jsou nudle správně měkké. K polévce podáváme strouhaný sýr.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1888x    verze pro tisk

Biersupp
(Alsaská pivní polévka)

Bílá polévka s ječmenem

Bílá rybí polévka s žemlovými noky

Brynzová polévka

Bylinková polévka

Dietní polévka (šlemová)

Drožďová polévka

Drožďová s ovesnými vločkami

Drožďová se zeleninou a vločkami

Drůbeží polévka se sýrovými knedlíčky

Drůbeží polévka švýcarská

Gebrenndi mehlsupp
(Polévka z opražené mouky)

Hajducká polévka

Hnědá rybí polévka s knedlíčky z mlíčí

Houbová česnečka

Houbová horácká

Houbová jednoduchá

Houbová jednoduchá výživná