cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bambusové puky s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  18 dkg bambusových puků, 8  aromatických hub nebo sušených hřibů, 1/2  cibule, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce sezamového oleje, 3.15 dl vody , v níž se vařily houby
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby zalije teplou vodou. Necháme 20 minut stát a pak v té vodě 25 minut vaříme. Vyjmeme, scedíme a odřízneme třeně. Kloboučky nakrájíme na proužky. Z vody, v níž se houby vařily, odlejeme určené množství.

www.tacos.cz Cibuli oloupáme, nakrájíme na kostičky a 1 minutu smažíme na rozpáleném oleji. Bambusové puky nakrájíme na proužky. Houby smažíme za stálého míchání 5 minut ve směsi oleje se sezamovým olejem. Přidáme další ingredience, podlejeme vodou z hub a dusíme 30 minut na slabém ohni tak, aby se šťáva téměř úplně vypařila. Podáváme velmi horké s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2300x    verze pro tisk

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem

Černý kořen zapékaný