cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bambusové puky s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  18 dkg bambusových puků, 8  aromatických hub nebo sušených hřibů, 1/2  cibule, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce sezamového oleje, 3.15 dl vody , v níž se vařily houby
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby zalije teplou vodou. Necháme 20 minut stát a pak v té vodě 25 minut vaříme. Vyjmeme, scedíme a odřízneme třeně. Kloboučky nakrájíme na proužky. Z vody, v níž se houby vařily, odlejeme určené množství.

www.tacos.cz Cibuli oloupáme, nakrájíme na kostičky a 1 minutu smažíme na rozpáleném oleji. Bambusové puky nakrájíme na proužky. Houby smažíme za stálého míchání 5 minut ve směsi oleje se sezamovým olejem. Přidáme další ingredience, podlejeme vodou z hub a dusíme 30 minut na slabém ohni tak, aby se šťáva téměř úplně vypařila. Podáváme velmi horké s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2445x    verze pro tisk

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem