cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Černý kořen smažený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vařeného černého kořene, mletý pepř, 1/2 lžička oleje, 1/2 lžíce octa,

Na těstíčko: 1/8 l mléka nebo bílého vína, 10 dkg hladké mouky, 1/2  vejce, sůl, 115 dkg tuku na smažení

zkopírováno z http://www.tacos.cz Kořeny uvaříme dopoloměkka. Potom je zalijeme octem s olejem (případně citrónovou šťávou), osolíme a opepříme. Po půlhodině je necháme odkapat. Připravíme si těstíčko. Kořeny namáčíme v těstíčku a smažíme v horkém tuku. Podáváme s bramborovou kaší a salátem ze syrové zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2451x    verze pro tisk

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem

Černý kořen zapékaný