cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Černý kořen s vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg černého kořene, sůl, 3 lžíce oleje, 2  vejce, 1/2 stroužek česneku, pažitka,  trochu citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Černý kořen očistíme, uvaříme ve slané vodě a rozkrájíme na kousky. Opečeme na oleji, zalijeme vejci a přidáme česnek rozetřený se solí. Zamícháme a vejce necháme ztuhnout. Povrch posypeme rozkrájenou petrželkou á pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s topinkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1903x    verze pro tisk

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený

Černý kořen zapečený se sýrem

Černý kořen zapékaný