cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Černý kořen vařený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg černého kořene, 1/4 kostky bujónu (masox),  špetka moučkového cukru, sůl, mletý pepř, muškátový květ, 1/2 lžíce másla (tuku), 6 dkg strouhaného tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Masox vložíme do vody, přidáme koření a dáme vařit. Do vařícího vývaru dáme dobře očištěný černý kořen, nakrájený na kousky. Uvaříme doměkka, cedníkem vyjmeme a necháme okapat. Potom polijeme rozehřátým máslem a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami. Místo tuku můžeme polévat majonézou nebo jinou pikantní omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2162x    verze pro tisk

Černý kořen zapečený se sýrem

Černý kořen zapékaný