Bergues [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Aidža s masovými kuličkami

Albondigas - masové kuličky v rajské omáčce

Angreštová polévka

AOC

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Avokádo Zapata

Baba Ganuş
(Lilkové pyré)

Babiččina olejovka

Babiččina paštika
(Pâté Grand-Mère)

Bábovka z tvarohového těsta

Báječný jablkový koláč

Balenky z mletého masa plněné sýrem

Balenky z mletého masa se sýrem

Baskická tortilla
(Tortilla de patata)

Bavorské posvícenské koblihy

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bergues

recept ze stránek www.tacos.cz
Bergues: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fromage de Bergues, tedy sýr z města Bergues kousek od belgických hranic, je nepasterizovaný, nízkotučný (pouze 15 - 20%) sýr z kravského mléka. V průběhu třítýdenního až dvouměsíčního zrání je jeho povrch omýván solným nálevem nebo pivem, což mu dodává bohatou vůni. Vyrábí se na několika farmách, často tradičním ručním způsobem, po celý rok jako kulatý bochník o průměru 12 cm, výšce 4 cm a váze okolo 340 g. Zkuste k němu třeba beaujolais.
vloženo 30.09.2009    zobrazeno 5169x    verze pro tisk

Biff à la Lindström
(Hovězí à la Lindström)

Bifteky po turecku

Bifteky sekané

Blesková bábovka