cpt. Cook
 

Burgundská polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bzenecká zeleninová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  20 dkg nových brambor, 10 dkg kořenové zeleniny, 1/2  pórek, 1/2 hrst zeleného hrášku, 1/2  květák, 10 dkg růžičkové kapusty, 1/2  kedlubna, 2  vejce, 2 stroužky česneku, sůl, polévkové koření
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu a brambory očistíme a nakrájíme na hrubší nudle. Květák a růžičkovou kapustu rozebereme, omyjeme a spolu s hráškem vše v osolené vodě vaříme. Před dovařením rozšleháme vejce, které do polévky zavaříme tak, aby se vytvořila tzv. mlhovina. Polévku dochutíme česnekem, solí a kořením a před podáváním doplníme na jemná kolečka nakrájeným pórkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1967x    verze pro tisk

Celerová krémová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka

Celerová polévka s houbami

Celerová polévka s krupkami

Celerová s chlebem

Celerová s masoxem

Celerová s opečenou houskou

Celerový krém

Cibulačka

Cibulačka pařížská

Cibulačka rychlá

Cibulačka s mlékem

Cibulová polévka

Cibulová polévka

Cibulová polévka
(Soupe a l'oignon)

Cibulová polévka jemná