cpt. Cook
 

Bramborové pirožky

Bramborové tašky plněné zeleninou

Bramborové tašky s tvarohem

Bramborové taštičky plněné zelím

Bramborový závin

Bylinkové zelené taštičky

Čínské houstičky vařené v páře

Empanada s tuňákem
(Empanada de atún)

Empanadas

Empanadillas s ančovičkami

Empanadillas s mletým masem

Empanadillas s pečárkami

Empanadillas s tuňákem

Empanadillas se sardinkami

Gjóza
(餃子)

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chilli & kukuřičná quesadilla

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 1/2  chilli papričky, 1/2 lžičky mletého koriandru, 20 dkg konzervované kukuřice, 3  jarní cibulky, 1/2  limetka, 2  tortilly, 3 dkg čedaru, 3 dkg mozzarelly
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a smažte 10 minut nebo do změknutí. Přidejte nadrobno nakrájenou červenou chilli papričku a mletý koriandr a smažte ještě minutu. Vmíchejte okapanou kukuřici, nakrájené jarní cibulky a kůru z limetky. Podle chuti dochuťte. Směs navrstvěte na velkou moučnou tortillu a posypte strouhaným čedarem a také strouhanou mozzarellou. Navrch položte druhou tortillu. Rozpalte pánev na prudkém ohni. Po rozpálení přidejte quesadillu, opékejte ji 2 minuty z jedné strany, pak ji otočte a opékejte ještě 1-2 minuty, nebo dokud se sýr nerozpustí. Rozkrojte na čtvrtiny a podávejte s chilli omáčkou.
vloženo 16.03.2022    zobrazeno 451x    verze pro tisk

Chilské empanadas

Choux s červenou řepou a sezamem
(Choux à la betterave et au sésame)

Jarní krokety

Jarní závitky
(Čchun-ťüe)