cpt. Cook
 

Bagety s olivami a rozmarýnem

Biskvity 50/50

Bramborový chléb

Bramborový chléb s prefermentem

Briošky v miskách

Celozrnné bagetky

Celozrnný chléb

Ciabatta s vlašskými ořechy a gorgonzolou

Crescenta
(Crescente al prosciutto crudo)

Cuketkova Šumava nehnětená

Česnekovo-bylinkové máslové bulky

Česnekový chléb se sušenými rajčaty

Domácí bagety z levného těsta

Domácí chlebové placky

Dýňový cornbread

Francouzské bagety

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chléb a housky na příští ráno

recept ze stránek www.tacos.cz
12 kusů:  4.2 dkg kvasnic, 1/4 l vody, 1/2 lžíce pískového cukru, 150 dkg hladké mouky, 1/2 lžička soli, 4 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kvasnice míchejte v hrníčku s cukrem, dokud se nerozpustí. Mouku dejte do zadělávací mísy, přidejte olej, vodu a rozpuštěné kvasnice. Těsto osolte. Pomocí hnětače ručního mixéru hněťte těsto nejdříve pomalu a potom na stupni 2, dokud není těsto hladké a nepřichytá se kraje. Mísu s těstem přikryjte a na noc postavte do ledničky. Jakmile ráno vstanete, těsto prohněťte a vytvaruje buď houstičky, klaďte na vymaštěný plech, nebo 2 veky, které vložte do vymaštěné formy. Povrch houstiček potřete olejem a posypte podle chuti sezamem, kmínem nebo mákem. Po 20 minutách je vložte do nepředehřáté trouby. Pečte na 225 stupňů housky 10 nebo veky 25 minut.
vloženo 22.07.2017    zobrazeno 1494x    verze pro tisk

Chléb s cibulí

Chléb s čedarem

Chléb s pohankovými vločkami