cpt. Cook
 

Bagety s olivami a rozmarýnem

Biskvity 50/50

Bramborový chléb

Bramborový chléb s prefermentem

Briošky v miskách

Celozrnné bagetky

Celozrnný chléb

Ciabatta s vlašskými ořechy a gorgonzolou

Crescenta
(Crescente al prosciutto crudo)

Cuketkova Šumava nehnětená

Česnekovo-bylinkové máslové bulky

Česnekový chléb se sušenými rajčaty

Domácí bagety z levného těsta

Domácí chlebové placky

Dýňový cornbread

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Francouzské bagety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 kusy:  1.7 dl vody, 1/2 lžička soli, 28 dkg polohrubé mouky, 1/2 lžička sušených kvasnic
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do míchací nádoby přidávejte přísady v daném pořadí: voda, sůl, chlebová mouka a sušené droždí. Nádobu umístěte do pekárny a navolte program pro bagety a požadovanou barvu kůrky. Spusťte program a vyčkejte než zazní signál, že těsto je uhněteno. Vyjměte je, rozdělte na díly po 100 g a z každého vytvarujte bagetu. Uložte je na držák pro bagety, vroubkovaným nožem udělejte zářezy do těsta po celé horní straně a pomocí mašlovačky potřete vodou. Znovu spusťte program, po upečení bagety položte na rošt a nechte vychladnout.
vloženo 28.04.2011    zobrazeno 3010x    verze pro tisk

Chléb a housky na příští ráno

Chléb s cibulí

Chléb s čedarem

Chléb s pohankovými vločkami