cpt. Cook
 

Bagety s olivami a rozmarýnem

Biskvity 50/50

Bramborový chléb

Bramborový chléb s prefermentem

Briošky v miskách

Celozrnné bagetky

Celozrnný chléb

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Ciabatta s vlašskými ořechy a gorgonzolou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 kusy:  2.215 dl vody, 2.15 lžíce olivového oleje, 1/2 lžičky soli, 38 dkg chlebové mouky, 4 dkg vlašských ořechů, 15 dkg gorgonzoly, 1.3 dkg kvasnic
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uvedených surovin (ořechy se použijí pomleté, gorgonzola nadrobí na kousíčky) vypracujte v míse hladké, nelepivé těsto, nebo je postupně v pořadí určeném výrobcem vložte do pekárny chleba a zvolte program pro přípravu těsta. Po hodině kynutí rozdělte na omoučeném válu na části, z každé zlehka vytvořte malou kouli a nechejte ještě hodinu kynout pod utěrkou při pokojové teplotě. Troubu předehřejte na 240 °C, ciabatty zformujte na plech do podlouhlého bochánku, potřete mašlovačkou olivovým olejem a vložte do trouby společně s nádobou s vodou na zvlhčení. Pečte je asi 25 minut a pak nechte vychladnout.
vloženo 02.05.2011    zobrazeno 2445x    verze pro tisk

Crescenta
(Crescente al prosciutto crudo)

Cuketkova Šumava nehnětená

Česnekovo-bylinkové máslové bulky

Česnekový chléb se sušenými rajčaty

Domácí bagety z levného těsta

Domácí chlebové placky

Dýňový cornbread

Francouzské bagety

Chléb a housky na příští ráno

Chléb s cibulí

Chléb s čedarem

Chléb s pohankovými vločkami