cpt. Cook
 

Bagety s olivami a rozmarýnem

Biskvity 50/50

Bramborový chléb

Bramborový chléb s prefermentem

Briošky v miskách

Celozrnné bagetky

Celozrnný chléb

Ciabatta s vlašskými ořechy a gorgonzolou

Crescenta
(Crescente al prosciutto crudo)

Cuketkova Šumava nehnětená

Česnekovo-bylinkové máslové bulky

Česnekový chléb se sušenými rajčaty

Domácí bagety z levného těsta

Domácí chlebové placky

   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Dýňový cornbread

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  15 dkg másla (plus něco na vymazání formy), 30 dkg kukuřičné mouky, 115 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce kypřícího prášku do pečiva, 1/2 lžička sody, 2  vejce, 42.15 dkg dýňového pyré, 2.15 dl podmáslí nebo bílého jogurtu, sůl, 2  chilli papričky,

na máslo: 115 dkg másla, 2  nakládané jalapeño papričky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu předehřejte na 190 °C, kulatou formu o průměru 30 cm vytřete máslem. Ve velké míse smíchejte mouky s práškem do pečiva a sodou, zalejte podmáslím a rozpušteným máslem, přidejte nadrobno nasekané chilli papričky a vše dobře zpracujte v hladké těsto. Urovnejte je do formy a pečte 50 minut až hodinu do zlatova.

www.tacos.cz Během pečení připravte k chlebu ostřejší pomazánku: nakládané papričky zbavíte semínek a s máslem a trochou láku rozmixujete dohladka. Podávat můžete chléb s pomazánkou teplý i studený, měl by vydržet až tři dny nebo zabalený v ledničce i týden.

vloženo 28.10.2020    zobrazeno 772x    verze pro tisk

Francouzské bagety

Chléb a housky na příští ráno

Chléb s cibulí

Chléb s čedarem

Chléb s pohankovými vločkami