cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest na maďarský způsob

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg chřestu, 2 dl kysané smetany, 3 lžíce másla, 10 dkg strouhanky, 1/2 kostka kostkového cukru, 1/2 lžička mleté papriky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Chřest uvaříme do poloměkka ve slané vodě, do které přidáme kostku cukru. Dáme okapat na síto. Zapékací mísu vymažeme lžící másla. Na druhé lžíci másla osmažíme strouhanku. Na dno mělké zapékací mísy dáme polovinu smetany, posypeme lžící osmažené strouhanky a naskládáme chřest. Polijeme zbytkem smetany, posypeme hustě strouhankou, mletou paprikou a poklademe kousky másla. Gratinujeme v horké předehřáté troubě, až smetana zhoustne a strouhanka zezlátne.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2170x    verze pro tisk

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

Chřest s octem

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami

Chřest zapékaný