cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

Chřest s jemnou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest s octem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg chřestu nakrájeného na 15 cm kousky, 1/2  paprika červená nakrájená nadrobno, 10 dkg opražených nasekaných vlašských ořechů, 6 lžic octa, 3 lžíce olivového oleje, 1/2 lžíce plnotučné hořčice, 1/2 lžička majoránky, 2 stroužky česneku rozdrceného, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ocet povaříme na středním plameni tak dlouho, až se polovina odpaří. Ocet přelijeme do misky a ušleháme s olejem, hořčicí, česnekem a majoránkou. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Chřest krátce povaříme ve slané vodě, odkapeme, promyjeme studenou vodou a znovu necháme odkapat. Chřest a papriku přidáme k nálevu, dobře promícháme, posypeme opraženými ořechy a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1773x    verze pro tisk

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami

Chřest zapékaný