cpt. Cook
 

Asparagi alla milanese
(Milánský chřest)

Cibule na smetaně

Cibule plněná

Cibule s vejci

Cibule zapečené s modrým sýrem

Cibulové závitky

cuketkova spálená cibule

Holandský gratinovaný chřest se sýrem

Chřest na maďarský způsob

Chřest Napoleon

Chřest po maďarsku

Chřest po vídeňsku

Chřest s frankfurtskou zelenou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest s jemnou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg chřestu, sůl, 1/8 l bílého vína, 4  žloutky, 6 dkg másla, 1/2 dl hovězího vývaru, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mezitím připravíme omáčku: V kotlíku ve vodní lázni zahřejeme máslo, přidáme víno, žloutky, vývar s citrónovou šťávou. Šleháme do zhoustnutí, omáčka se nesmí vařit, srazila by se. Po odstavení z ohně hned omáčku přelijeme do omáčníku a částí omáčky pokropíme na míse upravený chřest.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2176x    verze pro tisk

Chřest s octem

Chřest vařený

Chřest vařený

Chřest vařený po polsku

Chřest vařený s dušenými houbami

Chřest zapékaný