cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest s holandskou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  70 dkg sterilovaného chřestu,

Omáčka: 15 čerstvých žloutků, 12 dkg másla, 2 dl vody, 1/2 lžíce octa, sůl, 1/2 lžíce citrónové šťávy

zkopírováno z http://www.tacos.cz Sterilovaný chřest ohřejeme v nálevu z konzervy, vyjmeme, necháme okapat, osušíme na složené utěrce, urovnáme na talíře a doplníme omáčkou, kterou podáváme v omáčníku.

www.tacos.cz Příprava omáčky: do porcelánového hrnku vložíme žloutky, vodu, ocet, sůl, postavíme do nádoby s horkou vodou (nesmí se vařit) a pilně kvedláme, až omáčka zhoustne. Po kouskách přidáváme změklé máslo a nakonec omáčku dochutíme citrónovou šťávou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2659x    verze pro tisk

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú