cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filé ze pstruha po mikulovsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  3 menší pstruzi, 1/2  citrón, 1/2 dl bílého vína, 1/2  mrkev, 1/4  celeru, 10 dkg sterilovaného hrášku, 1/2  pórek, 20 dkg omáčky Mornay (viz příslušný předpis), 10 dkg tvrdého sýra, 10 dkg másla, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pstruhy očistíme, omyjeme, vykostíme a stáhneme kůži. Takto vzniklá filátka mírně osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zalijeme bílým vínem a necháme hodinu odležet. Mrkev, celer a malý pórek nakrájíme na jemné nudličky a spaříme horkou vodou. Na pánvi rozehřejeme část másla, na němž pstruha zprudka opečeme. Ryby rozložíme do máslem vymazané ohnivzdorné misky, překryjeme je zeleninou, zalijeme zbytkem vína ze pstruhů, přelijeme omáčkou Mornay, zasypeme strouhaným sýrem, pokapeme výpekem ze pstruhů a v předehřáté troubě zapečeme do růžova. Zdobíme plátkem citrónu a petrželovou natí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2120x    verze pro tisk

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú