cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety z tuňáka

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  6 dkg tuňáka, 9 dkg vařené rýže, 4 dkg tvrdého sýra, 1/2  žloutek, 1/2  bílek, mletý pepř, zelená petrželka, strouhanka, muškátový květ nebo oříšek, sůl, olej, kečup
zkopírováno z http://www.tacos.cz Konzervovaný dušený tuňák se rozmělní vidličkou, přidá se uvařená a okapaná rýže, strouhaný sýr, žloutek, pepř, sekaná petržel, podle chuti muškátový květ nebo oříšek, sůl a vše se dobře promíchá. Ze směsi se tvarují válečky nebo jiné tvary, které se obalí v rozšlehaném bílku, prosáté jemné strouhance a usmaží do zlatova. Ke kroketám se podává horký kečup.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1297x    verze pro tisk

Krůtí játra na mangovém ragú