cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kadeřavá petrželka v těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 svazek kadeřavé petrželky, 12 dkg hladké mouky, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek - na špičku nože, 2  vejce, 1/2 lžíce oleje, tuk nebo olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Petrželku dobře propláchneme pod tekoucí vodou, dáme okapat a zbavíme ji stonků. Z mouky, soli, pepře, muškátového oříšku, vajec, oleje a 3 lžic vody připravíme polotekuté těsto. Do rozehřátého tuku vkládáme jednotlivě v těstíčku obalenou petrželku a smažíme ji dozlatova. Podáváme ji jako malý předkrm.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2265x    verze pro tisk

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú