cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřest zapečený se sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg chřestu, sůl, 1/8 l smetany (šlehačky), 15 dkg parmezánu nebo čedaru, 1/2 lžíce strouhanky, máslo na pekáček
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě a necháme dobře okapat. Nízkou zapékací mísu vymastíme máslem, vložíme do ní chřest hlavičkami k jedné straně, přelijeme osolenou smetanou smíchanou se strouhankou, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v dobře předehřáté troubě.

www.tacos.cz Podáváme jako teplý předkrm s malými krajíčky bílé veky nebo jako přílohu k vařenému kuřeti nebo hovězímu masu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2647x    verze pro tisk

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú