cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Filé z tresky po tureckém způsobu

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Královské vepřové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  vepřová panenská, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 lžíce červeného vína, 1/2 lžíce medu, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2  mladá cibulka nakrájená nadrobno
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké misce smícháme sójovou omáčku, víno, cukr, skořici, česnek, cibuli a med. Do nálevu dáme vepřovou panenku a důkladně ji potřeme po všech stranách. Přikryjeme a necháme v ledničce marinovat několik hodin, nejlépe přes noc. Maso vyndáme a marinádu uložíme. Maso dáme do pekáče a pečeme v rozpálené troubě při 170°C asi 45 minut. Pravidelně mažeme uloženou marinádou. Maso vyndáme, necháme dobře vychladnou a nakrájíme na plátky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1961x    verze pro tisk

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú