cpt. Cook
 

Bylinkové kuře v solné krustě

Celer se šunkou a sýrem

Celovaječná slaná omeleta

Cibule Rio de Janeiro

Císařovy krevety

Cuketové rösti

Etli gözleme
(Hovězí gözleme)

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filé z tresky po tureckém způsobu

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  10 dkg rybího filé z tresky, 8 cl mléka, 2 dkg mandlí do mléka, 15 cl smetany, 10 g mandlí na posypání, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tresčí filé se krátce vloží do vařící vody. Po chvilce se vyjme a vloží do slaného vařícího mléka. Část mléka se odlije na pánvičku, přidají se jemně strouhané oloupané mandle a trochu husté sladké smetany. Omáčka se krátce povaří a osolí. Před podáváním se rybí filé vyjme z mléka, přelije omáčkou a posype tenkými plátky oloupaných mandlí. Vhodnou přílohou je rýže.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1863x    verze pro tisk

Filé ze pstruha po mikulovsku

Gratinované kuřecí ragú

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest zapečený se sýrem

Ispanakli gözleme
(Špenátové gözleme)

Kadeřavá petrželka v těstíčku

Kiymali gözleme
(Jehněčí gözleme)

Královské vepřové plátky

Krevetky v sýrové omáčce

Krevety s kokosem

Krokety z tuňáka

Krůtí játra na mangovém ragú