cpt. Cook
 

Brukev dušená s hráškem

Brukvové zelí

Celer dušený s rajčaty

Celerová kaše s bramborami

Cibule na paprice

Cibule s vejci

Červená řepa po polsku

Červené cibule se sýrem a sušenými rajčaty

Červené zelí na špeku
(Cavolo rosso e spek)

Červené zelí na víně

Dušená tykev

Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené zelí na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 hlávka zelí, 2  cibule, 2 lžíce vepřového sádla, moučkový cukr, ocet, kmín, sůl, 1/2 sklenka bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí očistíme, vykrojíme košťál a zelí nakrájíme na nudličky. Na cedníku ho spaříme vařící vodou a necháme okapat. Rozehřejeme sádlo a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme vodou, okořeníme kmínem a osolíme. Za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka. Ke konci dušení přidáme víno, ocet a trochu cukru a zelí dusíme doměkka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3767x    verze pro tisk

Dušený špenát

Dušený špenát

Gratin ze sladkých brambor a hrušek s gorgonzolou

Hrášek dušený

Hrášek dušený po francouzsku

Hrášek dušený po selsku