cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Frittata s krevetami a chorizem

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2  cibule, 15 dkg choriza, 2 lžičky olivového oleje, 4  vejce, 1/2 lžíce mléka, 8.15 dkg vařených, oloupaných krevet, 10 dkg mraženého hrášku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozehřejte gril na střední teplotu. Na vhodné pánvi osmahněte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli a chorizo nakrájené na plátky na mírném ohni. Za občasného míchání smažte 4-5 minut, dokud cibule nezměkne. Sundejte pánev z ohně, vylijte přebytečný tuk z choriza a vmíchejte lehce rozšlehaná vejce s mlékem a trochou soli. Vmíchejte krevety a rozmražený hrášek a vraťte na mírný oheň na 10-12 minut, dokud není vše kromě samotného vrcholu frittaty hotové. Poté ji bleskově opečte na grilu dozlatova (držte rukojeť mimo dosah tepla). Podávejte nakrájené na klínky s listovým salátem.
vloženo 15.03.2022    zobrazeno 404x    verze pro tisk

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

Marinovaný hermelín