cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

Frittata s krevetami a chorizem

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hanácký sýrový nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  15 dkg hladké mouky, 2 dl mléka, 1/2 lžíce másla, 150 dkg tvrdého sýra, 3  vejce, 1/2 dl šlehačky, olej, nakládaná okurka,  špetka mletého pepře, muškátový květ, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, osolíme a dobře povaříme. Do vychladlého bešamelu vmícháme strouhaný sýr, žloutky, z bílků ušlehaný sníh a koření. Směsí naplníme vymaštěnou nákypovou formu a vaříme ve vodní lázni v páře. Vychladlý nákyp vyklopíme, nakrájíme na porce, ozdobíme ušlehanou a mírně osolenou šlehačkou, okurkou a petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2454x    verze pro tisk

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

Marinovaný hermelín