cpt. Cook
 

Arabské pikantní zelí kvašené

Carská nakládaná zelenina s olejem

Cibulová marmeláda

Cukety nakládané v oleji

Čalamáda

Čatní ze zelených rajčat

Červená řepa

Červená řepa po česku

Červená řepa po rusku

Fazolky s koprem

Houby mléčně kvašené

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houby naložené v čisté vodě

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  čerstvé houby, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěné houby povaříme asi 7 minut v osolené vodě, potom je řádně propláchneme a nasypeme do sklenic asi tak 1 cm pod okraj. Potom na ně napustíme z vodovodu vodu, vzduchotěsně uzavřeme a sterilujeme při teplotě 100 stupňů první den půl hodiny, druhý den sterilaci opakujeme. Třetí den vynecháme a čtvrtý den opět sterilujeme 1/2 hodiny při teplotě 100 stupňů. Takto sterilované houby používáme na jakékoliv úpravy, protože chutnají jako čerstvé.
vloženo 27.09.2007    zobrazeno 2939x    verze pro tisk

Kořeněné kvašené okurky

Kořeněné sterilované okurky

Květák se zázvorem

Kysané zelí po česku

Mléčné kvašené okurky (rychlokvašky)

Mražené houby

Nakládaná tykev na způsob okurek

Nesterilované zelí ve sklenicích