cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr marinovaný v pivu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg kapra, kmín, česnek, sůl, pivo 10°, máslo na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěné porce masa osolíme, posypeme kmínem, plátky česneku. Skládáme do vyšší mísy kůží nahoru, masem dolů, zalijeme pivem a necháme 24 hodin v chladu marinovat. Smažíme na přepuštěném másle nejprve kůží dolů, až je ryba dobře propečená, obrátíme a dosmažíme na zlatavou barvu.
vloženo 10.12.2012    zobrazeno 3431x    verze pro tisk

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku