cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

Kapr na víně

Kapr na víně se žampióny

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr pečený po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, 1.15 lžíce másla, sůl, zelená petrželka, citrón, 1/2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce kapra osolíme, do každé porce uděláme 2 podélné zářezy a vložíme do nich kolečka citrónu bez jader. Porce vložíme do vymaštěné nízké zapékací mísy, pokapeme máslem a pečeme asi 10 minut. Pak porce posypeme rozsekaným vařeným vejcem s usekanou petrželkou.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5634x    verze pro tisk

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku