cpt. Cook
 

Dušená ryba s krémovou omáčkou

Grilovaný kapr s citrónovým máslem

Jižanská pečeně z kapra

Kapr Chung-šao

Kapr marinovaný v pivu

Kapr na budínský způsob

Kapr na černo

Kapr na červeném víně

Kapr na sardelích

Kapr na smetaně a houbách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra, 2 střední cibule, 1/4 l vývaru z bujonové kostky, 2 dl bílého vína, citrónová šťáva, 1/2 lžička worcestrové omáčky, sůl, 6 dkg másla, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli nakrájíme na kolečka, zalijeme trochou vývaru, přidáme citrónovou šťávu, sůl, worcesterskou omáčku a směs uvedeme do varu. Přidáme osolené porce kapra, víno a dusíme pod poklicí, až porce změknou. Měkkou rybu přeložíme na nahřáté talíře, šťávu odpaříme podle potřeby, přidáme máslo a nasekanou petrželku a krátce povaříme. Porce kapra přelijeme šťávou, poklademe cibulí a podáváme s bramborovými hranolky nebo s opečenými brambory a s jemným zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4029x    verze pro tisk

Kapr na víně se žampióny

Kapr pečený po francouzsku

Kapr pečený po třeboňsku

Kapr pečený po znojemsku

Kapr pečený se sardelovým máslem

Kapr pečený se smetanou I

Kapr pečený se smetanou II

Kapr po anglicku

Kapr po provensálsku