cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na olivách

Lapin aux olives

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  králík, 20 dkg zelených oliv, 15 dkg másla, 1/2 sklenka bílého vína, 1/2  šalotka, 15 dkg anglické slaniny, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naporcujte králíka a porce dejte opéct do zlatova do pekáčku s máslem a pokrájenou slaninou. Nechte asi čtvrt hodiny orestovat a občas promíchejte. Porce králíka musí být pěkně do zlatova opečené. Přidejte pak nakrájenou šalotku a vypeckované olivy. Zalijte bílým vínem a sklenicí vody. Osolte a opepřete a duste dobře přikryté na mírném ohni asi tak 40 minut.
vloženo 23.08.2007    zobrazeno 2163x    verze pro tisk

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou