cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík na slanině

Lapin au sauté au lard

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 20 dkg anglické slaniny, 2.15 dkg másla, sůl, mletý pepř, tymián, bobkový list, 1/2 šálek vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka rozporcujte, jednotlivé porce a slaninu smažte na másle. Jakmile je králík dobře osmažený, přidejte tymián a bobkový list a zalijte bujónem. Přikryjte a duste asi 35 minut na mírném ohni. Pokud je třeba, nechte tekutinu před podáváním trochu vyvařit.

www.tacos.cz Příloha: těstoviny

vloženo 22.08.2007    zobrazeno 2355x    verze pro tisk

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou