cpt. Cook
 

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík pana faráře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 10 dkg slaniny, 15 dkg másla, 1/2 dl vody,

Marináda: 3 stroužky česneku, 10 dkg cibule, sůl, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžičky mleté papriky, 1/2  citrónu

zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek utřeme se solí, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, zázvor, papriku, citrónovou šťávu a promícháme. Králíka potřeme marinádou a necháme do druhého dne v chladu odležet. Pekáček vymažeme máslem, přidáme nakrájenou slaninu, vložíme králíka, podlijeme vodou a pečeme v troubě za občasného přelévání šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2188x    verze pro tisk

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou

Králík s rajčaty

Králík s rajčaty