cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík pečený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  zadní díl králíka, 2  cibule, 1/8 kg slaniny, sůl, mletý pepř, nové koření, bobkový list
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka nasolíme, protáhneme slaninou a dáme péci na rozpálenou slaninu s pokrájenou cibulí, pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Králíka dusíme nejprve zakrytého, aby se nevysušil a cibule se nespálila. Teprve měkkého odkryjeme a necháme zčervenat. Podáváme jej s brambory a zelím.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3073x    verze pro tisk

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou