cpt. Cook
 

Králík na hořčici
(Lapin a la moutarde)

Králík na houbách

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík po ďábelsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg králíka, 15 dkg slaniny, 3 stroužky česneku, sůl, 7.15 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, mletá paprika, 67 dkg míchané zeleniny Kunovjanka nebo Moravanka, 2  feferonky, 15 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka nasekáme na porce, protkneme slaninou, potřeme česnekem utřeným se solí. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme porce králíka, opečeme z obou stran, poprášíme paprikou, zpěníme, vlijeme celý obsah zeleniny i s nálevem, promícháme, přidáme sekané feferonky a pečeme v troubě doměkka za občasného přelévání. Ke konci pečení zjemníme šťávu máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2443x    verze pro tisk

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou