cpt. Cook
 

Králík na karí

Králík na olivách
(Lapin aux olives)

Králík na slanině
(Lapin au sauté au lard)

Králík na špeku

Králík na víně

Králík na zeleném pepři

Králík pana faráře

Králík pečený

Králík pečený na slanině s česnekem

Králík pečený se sardelemi

Králík pečený se smetanou a bílým vínem

Králík po cikánsku

Králík po ďábelsku

Králík po toskánsku

Králík po velkomoravsku

Králík po židlochovicku

Králík pod peřinou

Králík s nádivkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík s rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králíka, 15 dkg oleje, 150 dkg rajčat, 2  cibule, 2 lžíce sekané zelené petrželky, 3 stroužky česneku, 3 dkg hladké mouky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka rozdělíme na porce, osolíme a osmahneme ze všech stran na oleji. Vyjmeme a na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, petrželovou nať a na plátky nakrájený česnek. Do kastrolu vrátíme maso, přidáme nadrobno nakrájená rajčata a bez podlévání pod poklicí dusíme. Teprve když je šťáva z rajčat odpařená, můžeme podlít trochou vody. Před podáváním vydusíme na tuk. Podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1481x    verze pro tisk

Králík s rajčaty