cpt. Cook
 

Králík smažený

Králík v balíčku

Králík v balíčku

Králík v balíčku po provensálsku

Králík v červeném zelí

Králík v houbové omáčce

Králík v rajčatové směsi

Králík z Provence

Králík zadělávaný

Marinády na králičí maso

Marinovaný smažený králík

Meranské králičí stehno

Parmské králičí řízky

Paštika z králíka s pomerančovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečený králík na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  králík, 10 dkg slaniny, 3 stroužky česneku, 2 větší cibule, 1/2 lžička kečupu, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka prošpikujeme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a necháme odležet přes noc v lednici. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zastříkneme ji kečupem, osmahneme a mírně podlijeme vodou nebo vývarem. Do vařícího základu vložíme připraveného králíka a zvolna pečeme. Při pečení králíka přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou. Šťávu mírně zahustíme trochou jíšky usmažené z oleje a mouky, podlijeme, povaříme a dochutíme česnekem. Králíka přelitého šťávou podáváme s bramboráky a nakládanými houbami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4209x    verze pro tisk

Pečený králík na koření

Spiedini di coniglio
(Králičí špíz)