cpt. Cook
 

Králík smažený

Králík v balíčku

Králík v balíčku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králík v balíčku po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  králík, 8 plátků slaniny (větších), 3 stroužky česneku, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 lžička rozmarýnu, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 150 dkg rajčat, zelená petrželka, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Králíka rozporcujeme na osm dílků, každý zabalíme do plátku slaniny spolu s kouskem česneku, tymiánu a rozmarýnu, osolíme, opepříme, balíčky sepneme párátkem a vložíme do rozpáleného oleje a opečeme dočervena. Pak složíme balíčky do zapékací misky, přidáme rozkrájená rajčata a pečeme asi tři čtvrti hodiny. Posypeme čerstvou bazalkou a petrželkou a podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2100x    verze pro tisk

Králík v červeném zelí

Králík v houbové omáčce

Králík v rajčatové směsi

Králík z Provence

Králík zadělávaný

Marinády na králičí maso

Marinovaný smažený králík

Meranské králičí stehno

Parmské králičí řízky

Paštika z králíka s pomerančovou omáčkou

Pečený králík na česneku

Pečený králík na koření

Spiedini di coniglio
(Králičí špíz)