cpt. Cook
 

Kopřivová polévka

Kopřivová polévka

Kopřivová polévka
(Zuppa di ortiche)

Krémová celerová polévka

Krémová cibulová polévka
(Soupe à la crème d'oignon)

Krémová polévka

Krémová polévka z brambor

Krémová polévka z celeru

Krémová polévka z chřestu

Krémová polévka z tykve

Krémová polévka z tykve a masového vývaru

Krémová polévka z tykve a rajčat

Krémová polévka ze šťovíku nebo špenátu

Krémová se sýrem

Krémová z černého kořene

Krémová z tykve a rajčat

Kroupová zeleninová

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kulajda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg brambor, 1/2 l vody, 1/4 l smetany, 4 dkg tuku, 4 dkg hladké mouky, 30 dkg čerstvých hub, ocet, 4  vejce, kopr, sůl, kmín
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané brambory a očištěné houby nakrájíme na kousky a uvaříme ve vodě spolu s kmínem a solí. Mezitím si připravíme zlatovou jíšku z tuku a mouky, zalijeme smetanou, rozšleháme, přidáme k polévce a vaříme 10 minut. Před koncem varu postupně pouštíme do polévky vejce vyklepnutá do šálku a necháme zvolna vařit, až bílky ztuhnou. Hotovou polévku ochutíme koprem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1099x    verze pro tisk

Květáková polévka

Květáková polévka