cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
· Kuřata, slepice
·
Krocan, krůta
·
Husa, kachna
·
Ostatní ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Kuře Florida
Kuře Fu Yung Či Su
Kuře Gabriela
Kuře Guatemala
Kuře Herb barbecued
Kuře Indian curried
Kuře jako bažant
Kuře jako bažant
Kuře Kalifornia
Kuře Kalkata
Kuře karí
Kuře Kentucky
Kuře Kung-pao
Kuře La-c'
Kuře La'c
Kuře Marengo
Kuře Marengo I
Kuře Marengo II
Kuře Marengo III
Kuře Marengo IV
recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:
1
/2
kuře, sůl, máslo, 1
/2
dl bílého vína, 1
/2
lžíce rajčatového protlaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz
Předpis uvádíme v původním znění dr. E. Pomiana: 'Připravte upečené kuře, dříve než přilijete bílého vína (1 dl), přimíchejte plnou lžíci rajčatového protlaku.'
www.tacos.cz
vloženo 01.01.2007 zobrazeno 1717x
verze pro tisk