cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí birjání

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře,

Marináda: 1/4 l bílého jogurtu, 1/2 lžíce jemně nakrájené cibule, 1/2 lžičky zázvoru jemně nakrájeného máčeného nebo špetka mletého, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce mletého koriandru, 1/2 lžičky kurkumy,  špetka mletého pepře, 1/2 lžičky máku, 1/2 lžičky drcených mandlí,

Na opékání: 2 lžíce oleje, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 6  hřebíčků, 6 zrnek kardamomu, celá skořice

zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře naložíme na dvě hodiny do marinády ze všech přísad. Na tuku dozlatova osmahneme jemně nakrájenou cibuli a stroužky česneku, hřebíčky, kardamomová zrnka a kousek celé skořice. Přidáme rozkrájené kuře i s marinádou a dusíme, dokud není maso měkké. Uvaříme sypkou rýži a do většího hrnce klademe na sebe vždy vrstvu masa se šťávou a vrstvu rýže tak, aby navrchu byla vrstva rýže. Utěsníme pokličkou a v troubě ještě krátce zapečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1686x    verze pro tisk

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše