cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí fajitas

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  tortill, 3  kuřecí prsíčka, 2  cibule, 6 barevných paprik, olej na opečení masa a zeleniny,

marináda: 2 lžičky třtinového přírodního cukru, 1/2 špetka cayenského pepře, 2  limetky (použijeme šťávu i kůru), 2 lžičky dobromysli, 1/2 špetka mleté skořice, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuřecí maso nakrájíme na dlouhé pruhy, marinujeme ve směsi limetkové šťávy a kůry, soli, kajenského pepře, oregána, cukru a skořice a necháme (nejlépe přes noc) odležet. Cibuli a papriky očistíme a nakrájíme na dlouhé silné pruhy. Marinované kuřecí maso opečeme na oleji společně s nakrájenými paprikami a cibulí. Tortilly ohřejeme buď krátce na rozehřáté pánvi (2 až 3 minuty) nebo ve více kusech zabalené v alobalu v troubě (5 až 10 minut na 200°C). Pečené maso vložíme do teplých tortill a podáváme se salsami (mexická z rajčat, guacamole).
vloženo 19.02.2008    zobrazeno 1733x    verze pro tisk

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše