cpt. Cook
 

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček, 1/2  vejce, škrobová moučka, glutasol, sůl, olej, 1/2  pórek, 20 dkg karotky, 20 dkg celeru, 1/2 dl vývaru z masoxu, 1/2 sklenka desertního vína, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, promícháme s částí škrobu, vejcem, solí a glutasolem. Necháme odležet. Očištěnou karotku a celer nakrájíme rovněž na plátky, mírně povaříme, propláchneme na sítu studenou vodou a necháme okapat. Pórek nakrájíme na kolečka. V oleji prudce opečeme maso do růžova, tuk zčásti slijeme, přidáme připravenou zeleninu, podusíme a ochutíme citrónovou šťávou, popř. osolíme. Zalijeme zálivkou z vývaru, vína, glutasolu a zbytku škrobu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2524x    verze pro tisk