cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček, 1/2  vejce, škrobová moučka, glutasol, sůl, olej, 1/2  pórek, 20 dkg karotky, 20 dkg celeru, 1/2 dl vývaru z masoxu, 1/2 sklenka desertního vína, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, promícháme s částí škrobu, vejcem, solí a glutasolem. Necháme odležet. Očištěnou karotku a celer nakrájíme rovněž na plátky, mírně povaříme, propláchneme na sítu studenou vodou a necháme okapat. Pórek nakrájíme na kolečka. V oleji prudce opečeme maso do růžova, tuk zčásti slijeme, přidáme připravenou zeleninu, podusíme a ochutíme citrónovou šťávou, popř. osolíme. Zalijeme zálivkou z vývaru, vína, glutasolu a zbytku škrobu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3066x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou