cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór s rýží

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg pórku, 1/2 lžíce tuku, 215 dkg vařené rýže, 1/4 l vývaru (masového i z kostky), 10 dkg goudy, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór nakrájíme na silnější kolečka. Na rozehřátém tuku jej necháme zpěnit, potom jej zalijeme trochou vývaru a dusíme pod pokličkou doměkka. Do uvařené horké rýže vmícháme nastrouhaný sýr a udušený pór. Dle chuti opepříme. Podáváme jako samostatný pokrm se salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1638x    verze pro tisk

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s houbami a hráškem