cpt. Cook
 

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

Pilaf

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohanka s fazolovým ragú
(Grano saraceno con ragù di fagioli)

Pohankový prejt s čočkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór s rýží

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg pórku, 1/2 lžíce tuku, 215 dkg vařené rýže, 1/4 l vývaru (masového i z kostky), 10 dkg goudy, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný pór nakrájíme na silnější kolečka. Na rozehřátém tuku jej necháme zpěnit, potom jej zalijeme trochou vývaru a dusíme pod pokličkou doměkka. Do uvařené horké rýže vmícháme nastrouhaný sýr a udušený pór. Dle chuti opepříme. Podáváme jako samostatný pokrm se salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2235x    verze pro tisk

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)