cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  rýže, máslo, zelený hrášek, 1/2 strouhaný parmezán, čerstvé houby, uzené maso, omáčka „supreme“, 4  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle odusíme rýži. Přidáme dušený zelený hrášek, strouhaný parmezán, na drobno nakrájené houby dušené na másle, na drobno krájené vařené uzené maso nebo šunku a tolik omáčky 'supreme' (viz příslušný recept), aby směs byla dostatečně hustá. Směs napěchujeme pak do máslem vymazaného tvořítka a vyklopíme na mísu. Polijeme omáčkou 'supreme', ozdobíme dušeným zeleným hráškem a dušenými loupanými rajčaty. Nemáme-li rajčata, můžeme vynechat i omáčku 'supreme' a přidat místo ní do rizota konservu rajského protlaku a dušený zelený hrášek.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1934x    verze pro tisk

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s houbami a hráškem