cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rajčatové rizoto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rajčat, 2  cibule, 4 dkg oleje, 215 dkg rýže, 2 dl vývaru (i z kostky), 4 dkg tuku, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytá rajčata ponoříme na okamžik do vřelé vody, sloupneme je a rozkrájíme na kousky. Na oleji krátce osmahneme na kostky nakrájenou cibuli, přidáme přebranou, opranou rýži a chvíli necháme dusit. Jakmile rýže zesklovatí, přidáme rajčata, zalijeme vývarem a vše na malém plameni 15 minut zakryté dusíme. Do hotového pokrmu vmícháme polovinu strouhaného sýra, kousek tuku a hned podáváme. Druhou polovinu strouhaného sýra dáme zvlášť na talířek a každý si bere podle chuti.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2241x    verze pro tisk

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s houbami a hráškem