cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy

Risotto al vino con ceci e noci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  28 dkg rýže na rizoto, 20 dkg vařené nebo nakládané cizrny, 8 dkg cibule, 15 dkg vlašských ořechů, 7.15 dl zeleninového vývaru, 1/2 lžička rajčatového pyré, extra virgin olivový olej, 1/2 sklenky vína, 2 lžíce parmezánu, šalvěj, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte a nakrájejte cibuli, nechte ji zesklovatět v hrnci na oleji a kousku másla. Přidejte rýži a orestujte, přilijte suché růžové víno, které nechte odpařit. Pak rýži zalijte větší částí zeleninového vývaru a vařte, dokud rýže není al dente. Pokud je třeba, během vaření přilévejte po sběračkách horký vývar, tak aby hotové rizoto mělo krémovou konzistenci.

www.tacos.cz V druhé polovině vaření zamíchejte do rýže cizrnu, ořechy a rajčatový koncentrát. Po chvíli vypněte plamen a do hotového rizota jemně zamíchejte nastrouhaný sýr a trochu nasekané šalvěje. Podávejte horké.

vloženo 23.06.2007    zobrazeno 2098x    verze pro tisk

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s houbami a hráškem