cpt. Cook
 

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové rizoto

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg bulguru, 3 dl vody, sůl, mletý pepř, 2.4 dl rajčatové šťávy, 3 lžičky kaparů, 12  černých oliv, 12 zelených oliv
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bulgur zalejte ve velké míse vřící vodou, jen po povrch. Nechte jej 15 minut vodu nasát. Pak jej osolte, opepřete a vidličkou promíchejte, oddělte zrnka, načechrejte. Přilévejte po částech rajčatovou šťávu a nechte mu čas, ať ji absorbuje. Vždy po pár minutách přilijte další část, vsákne jí dost. Přidejte kapary okapané z kyselého nálevu a vypeckované a rozpůlené olivy a případně ještě dochuťte.

www.tacos.cz Příloha: křehký zelený salát

vloženo 18.10.2014    zobrazeno 1431x    verze pro tisk

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)

Risotto di carote con fiori fritti di sambuco e acacia
(Mrkvové rizoto se smaženým květem bezu a akátu)

Risotto s červenou řepou

Rizoto

Rizoto

Rizoto na pivu
(Risotto alla birra)

Rizoto na víně s cizrnou a ořechy
(Risotto al vino con ceci e noci)

Rizoto s divokými bylinkami

Rizoto s houbami a hráškem