cpt. Cook
 

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

Pilaf

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohanka s fazolovým ragú
(Grano saraceno con ragù di fagioli)

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

Rajčatové rizoto

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg bulguru, 3 dl vody, sůl, mletý pepř, 2.4 dl rajčatové šťávy, 3 lžičky kaparů, 12  černých oliv, 12 zelených oliv
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bulgur zalejte ve velké míse vřící vodou, jen po povrch. Nechte jej 15 minut vodu nasát. Pak jej osolte, opepřete a vidličkou promíchejte, oddělte zrnka, načechrejte. Přilévejte po částech rajčatovou šťávu a nechte mu čas, ať ji absorbuje. Vždy po pár minutách přilijte další část, vsákne jí dost. Přidejte kapary okapané z kyselého nálevu a vypeckované a rozpůlené olivy a případně ještě dochuťte.

www.tacos.cz Příloha: křehký zelený salát

vloženo 18.10.2014    zobrazeno 2080x    verze pro tisk

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)