cpt. Cook
 

Briošky

Cougères s čedarem a chorizem

Ďábel na koňském hřbetě

Frenštátské klobásy zapečené v těstě

Křehké slané tyčinky

Lehký flan s liškami a parmazánem
(Flan léger aux girolles, parmesan et miso)

Mandle slané

Ohnivé meče

Paprikové suflé s olivami

Placičky Šao-Ping

Placičky ze škvarků I.

Placičky ze škvarků II.

Rolky s lososem a bramborami
(Girelle al salmone e patate)

Rozinkové jednohubky

Slané bramborové tyčinky

Slané bramborové tyčinky

Slané housky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slané kremrole

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg lístkového těsta, 12 dkg másla, 10 dkg měkkého tvarohu, sůl, bílý pepř, cayenský pepř, zelená petrželka, 10 dkg taveného sýra, 1/2 stroužek česneku, několik kapek worcestrové omáčky, 3 dkg strouhaného parmazánu, 2 plátky tvrdého sýra, 1/2 lžičky vegety, 1/2 lžičky mleté papriky, žloutek na potření, kmín, parmazán, paprika na posypání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Máslo utřeme se solí a pepřem do bílé pěny a rozdělíme na tři díly. Jeden díl utřeme s tvarohem, vegetou, česnekem a worcesterem do pěny. Druhý díl utřeme do pěny s taveným sýrem a cayennským pepřem a do třetího dílu vmícháme parmezán. Těsto rozválíme na pomoučněném vále na plát, který rozkrájíme na 2 cm široké proužky, které navineme na olejem potřené formičky. Ty dáme na plech, potřeme žloutkem a střídavě posypeme kmínem, parmezánem a paprikou. Pečeme při 210°C asi 15 minut dozlatova. Ještě horké stáhneme z formiček a necháme vychladnout. Každý druh kremrolí naplníme jedním z krémů a konce obtiskneme v petrželce, paprice nebo jemně krájeném sýru.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4906x    verze pro tisk

Slané lupínky

Slané preclíky