cpt. Cook
 

Briošky

Cougères s čedarem a chorizem

Ďábel na koňském hřbetě

Frenštátské klobásy zapečené v těstě

Křehké slané tyčinky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lehký flan s liškami a parmazánem

Flan léger aux girolles, parmesan et miso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg lišek, 4  vejce, 15 dkg čerstvě nastrouhaného parmazánu, 1.15 dl kuřecího vývaru, 2.15 dkg másla, 1/2 lžíce miso pasty, 1/2 lžíce sezamových semínek, několik snítek pažitky, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lišky očistěte vlhkou utěrkou a blanšírujte je minutu ve vroucí osolené vodě. Osušte je. Na pánvi rozehřejte máslo na středním plameni, přidejte lišky a 5 minut je smažte. Rozdělte je do jednoporcových malých žáruvzdorných misek.

www.tacos.cz V hrnci na mírném ohni zahřejte vývar s misem a nastrouhejte do něj parmazán. Dobře promíchejte. Nalijte do mísy a nechte 15 minut chladnout.

www.tacos.cz Vejce rozšlehejte s vychladlým vývarem, přidejte pepř a nalijte do misek na houby. Položte misky na parní koš a vařte je v páře zakryté a na mírném ohni 18 až 20 minut. Krémy podávejte posypané nasekanou pažitkou a sezamovými semínky.

vloženo 15.09.2022    zobrazeno 312x    verze pro tisk

Mandle slané

Ohnivé meče

Paprikové suflé s olivami

Placičky Šao-Ping

Placičky ze škvarků I.

Placičky ze škvarků II.

Rolky s lososem a bramborami
(Girelle al salmone e patate)

Rozinkové jednohubky

Slané bramborové tyčinky

Slané bramborové tyčinky

Slané housky

Slané kremrole

Slané lupínky

Slané preclíky