cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňák na zázvoru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky tuňáka, 2 lžíce cibule nakrájené nadrobno, 2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru, 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, 1/2 lžička sezamových semínek, 1/2 lžička sójové omáčky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme všechny přísady mimo ryby. Stejky osušíme, posolíme a popepříme. Stejky rozložíme do mělkého pekáče, polijeme je marinádou a necháme v pokojové teplotě uležet alespoň 30 minut. Stejky vyndáme a zprudka je ogrilujeme. Na hotové stejky nalijeme marinádu a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2001x    verze pro tisk

Tuniský kuskus

Valenciánská treska

Zapečená makrela

Zapečená treska na smetaně

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty