cpt. Cook
 

Sledi v sladkokyselé omáčce

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

Smažený mořský okoun

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňák na zázvoru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky tuňáka, 2 lžíce cibule nakrájené nadrobno, 2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru, 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, 1/2 lžička sezamových semínek, 1/2 lžička sójové omáčky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme všechny přísady mimo ryby. Stejky osušíme, posolíme a popepříme. Stejky rozložíme do mělkého pekáče, polijeme je marinádou a necháme v pokojové teplotě uležet alespoň 30 minut. Stejky vyndáme a zprudka je ogrilujeme. Na hotové stejky nalijeme marinádu a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1656x    verze pro tisk

Tuniský kuskus

Valenciánská treska